снимки БулфотоПластичен знак  Атлантическа солидарност бе открит на едноименния площад

...
снимки БулфотоПластичен знак  Атлантическа солидарност бе открит на едноименния площад
Коментари Харесай

Варна засвидетелства солидарността си с НАТО с нов пластичен знак

снимки Булфото

Пластичен знак  " Атлантическа взаимност " бе открит на едноименния площад до Градската художествена изложба " Борис Георгиев ". Той бе открит от кмета на Варна Иван Портних, началника на Военноморски сили контраадмирал Кирил Михайлов и създателя на творбата - художникът Веселин Костадинов, съобщи общинския информативен уебсайт Live.Varna.bg.

Гости на събитието бяха командирите на Втората непрекъсната военноморска група на НАТО и Втората непрекъсната противоминна група на НАТО от силите за отговор на алианса, както и представители на на българските Военноморски сили. Чуждестранните военни  са част от 25-то Националното обучение с интернационално присъединяване " БРИЗ 2021 ", което се организира край Варна.



Пластичният знак е направен от алуминиев лист, а място е определено алегорично, тъй като поетапно го трансформираме в самобитен музей навън със статуи на български и задгранични създатели, изясни Антония Йовчева, шеф на дирекция „ Култура и духовно развиване “ към Община Варна.  

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР